• Joseph Entertainment

  • Jan Akkerman

  • The Rosenberg Trio

  • Sylvia Houtzager

  • Margriet Eshuijs

Hansje Ravesteijn is een Nederlandse en rasechte Amsterdamse artieste. Zij bleek al van jongs af aan vele artistieke talenten te hebben. Kleine en grote produkties in binnen en buitenland kwamen op haar carriërepad. Hansje werkte als danseres, fotomodel, actrice, presentatrice, zangeres en schilderes.

Zo maakte ze faam in de Nederlandse rockopera Hair, 50 Woman Lipstick Show, Godspell, Ik Jan Cremer e.a.

Ook was ze vaak te zien bij de Johnny en Rijk Show, speelde in films als Wat zien ik, Niets aan de hand en Op dood spoor.

Eind jaren 70 werd ze door de Nederlandse Telegraaflezers gekozen als de Nederlandse Blondie, en scoorde ze internationaal hits als Automobile, Slippin into love, Silex Pistole Pieuw Pieuw e.a.

Hansjes repertoire is heel gevarieerd, van Rock 'n Roll, chansons, opera en Nederlands-talig tot natuurlijk  Amsterdams. Humor, improvisatie en het betrekken van het publiek zijn belangrijk in haar optredens. Hansje laat de zaal lachen en huilen, meezingen of op de tafels dansen. Wat ze ook doet, ze laat altijd een onuitwisbare indruk achter!

Hansje Ravesteijn is een echte buhne beest, die het publiek weet te ontroeren en te entertainen. Met name haar Amsterdamse cabaretavonden in de Casa Blanca zijn een groot succes.

Ook leerde het Nederlandse publiek haar weer opnieuw kennen bij The Voice of Holland Senior, waar ze het prachtige Telkens Weer van Willeke Alberti vertolkte.

Nogmaals, deze prachtige duizendpoot staat garant voor een onvervalst heerlijke amusementsavond, een echte aanrader!