• Joseph Entertainment

  • Jan Akkerman

  • The Rosenberg Trio

  • Sylvia Houtzager

  • Margriet Eshuijs

Joseph Entertainment ontwikkelt een uniek, muzikaal concept toegespitst op uw event, of op de locatie die u hiervoor in gedachten heeft. Of het nu gaat om het bieden van een stukje totaal theater voor uw gasten, het creëren van een ‘chill-moment’ tijdens de pauze van een symposium, of het opluisteren van een high-tea. 

Kwalitatief entertainment

Joseph Entertainment staat voor smaakvol en sfeervol amusement. Van klassiek tot pop, van cabaret tot ballet. Ook een combinatie van genres behoort tot de mogelijkheden. Aan de hand van een uitgebreide briefing, bedenkt Joseph Entertainment voor u een custom-made concept. De creatieve en muzikale invulling wordt tot in detail uitgewerkt, zodat het naadloos zal aansluiten bij uw event. Denk daarbij ondermeer aan de repertoire keuze van de artiest, de taal en de presentatie van het geheel. 

Gemak

Joseph Entertainment staat in rechtstreeks contact met de betreffende artiesten. Met een uitgewerkt concept in de hand bent u op deze site nog maar 1 klik verwijderd van  de artiest(en) in kwestie.

 

 

Mike del Ferro (Amsterdam) is een internationaal geroemd pianist met een enorme muzikale veelzijdigheid die inmiddels heeft geresulteerd in een concertpraktijk in tot nu toe 117  landen, variërend van solo recitals tot crossovers met traditionele muziek.Dit laatste in de meest uiteenlopende landen over de hele wereld.

Mike heeft een exclusief contract getekend voor 10 cd's bij Challenge Records International, een serie cd's genaamd "Songs inspired by wandering the Globe", die gebaseerd zijn op zijn reizen.Het eerste album, "the Journey"  is in maart 2012 uitgebracht, het 2e album,"impressions from Brazil" is in augustus 2013 verschenen met als gast de Braziliaanse Zangeres/Gitariste Ceumar.Het 3e album, "the Johannesburg sessions", opgenomen in Zuid Afrika verscheen in 2015.De 4e cd in deze serie, "opera meets jazz" met het Metropole Orkest en sopraan Claron McFadden verschoon in 2016.Alle albums in deze serie kregen een Edison Nominatie.

Mike del Ferro is de zoon van operazanger Leonardo del Ferro (1921-1992) die onder meer met Maria Callas en Leonard Bernstein samenwerkte. Tevens was Leonardo del Ferro de ontwikkelaar van de beroemde anti-stottertherapie de "del ferro methode".Mike begon op 9 jarige leeftijd met klassiek piano. Rond zijn 17e maakte hij de switch naar jazz en wereldmuziek en in 1990 studeerde hij cum laude af op het Amsterdams Conservatorium. Ook studeerde hij arrangeren en compositie bij Bob Brookmeyer in Keulen.

In 1989 won hij drie grote prijzen; de eerste prijs (een vleugel) op het Nationale Pianoconcours Lichte Muziek in Rotterdam en de solistenprijs van the International Euro Jazz Contest in Brussel.Ook won hij de solisten prijs op een Internationaal Jazzconcours in Tsjechië. In 2009 ontving hij de Kiwani's Jazz Award.

Mike del Ferro heeft inmiddels samengewerkt met onder meer Toots Thielemans, Branford Marsalis, Jack DeJohnette, Randy Brecker, Oscar Castro Neves, Deborah Brown, Erik Truffaz, Jorge Rossy, Scott Hamilton, Richard Galliano, Thijs van Leer (Focus), Harold Land, Jan Akkerman, Norma Winstone, Benny Bailey, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en vele anderen. Ook hij heeft inmiddels op tientallen CD's meegespeeld, variërend van Dixieland tot Wereldmuziek.

Naast een drukke Internationale concertpraktijk is Mike ook docent op het Prins Claus Conservatorium te Groningen en wordt hij overal ter wereld uitgenodigd voor masterclasses en zijn succesvolle workshop "selfmanagement and networking for musicians"

Jan Akkerman (1946) behoort al ruim vijftig jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Naast zijn rol in internationaal vermaarde groepen als Brainbox en Focus werkt hij samen met uiteenlopende nationale en internationale artiesten. Altijd weet Jan op eigen wijze elementen uit rock, jazz, blues, klassiek en dance te combineren. Al decennia lang is Jan veelvuldig op internationale podia te zien. Zo geeft hij meerdere malen concerten tijdens het Montreux Jazz Festival en het North Sea Jazz Festival, maakt hij talloze tournees langs de Nederlandse theaters en andere podia in Europa en Amerika en brengen concerten hem ook naar landen als Rusland, Syrië, Indonesië en Japan. In april 2012 doet Jan oude tijden herleven met My Brainbox, een project met ex-Vandenberg zanger Bert Heerink. Daarmee viert hij zijn vijftigjarige carrière op veelal uitverkochte podia. Naast My Brainbox toert Jan met zijn eigen band door clubs en theaters in binnen- en buitenland. Ook blijft hij werken aan zijn eigen gitaar: zo ontwerpt hij in 2013 voor Brandin Guitars de nieuwe J.A. Personal II. Jan wordt in 2005 door de stichting Conumus onderscheiden met een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre. Daarmee krijgt hij wederom verdiende aandacht en erkenning voor zijn wereldwijde en invloedrijke rol binnen de gitaarmuziek. Eind 2012 wordt hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor de Nederlandse muziek. Sinds 1968 maakt Jan een flinke stapel soloplaten, waarop hij zijn creativiteit de vrije loop laat gaan. Platenmaatschappij Red Bullet brengt in juli 2018 “The Complete Jan Akkerman” uit: een 26 cd tellende oeuvrebox die zijn soloalbums bevat, alsmede zijn belangrijkste liveplaten, zijn werk van Johnny and his Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox en Focus én een cd vol nooit eerder uitgebracht materiaal. Anno 2018 geldt Jan Akkerman nog steeds als de meest invloedrijke gitarist van Nederlandse bodem. Steeds opnieuw weet hij een nieuwe generatie gitaristen in binnen- en buitenland te bereiken en te inspireren. Zijn platen en concerten vormen daarvan een afspiegeling: fris, energiek en nooit voorspelbaar. Als authentieke improvisator laat hij nog steeds zien én horen waartoe hij in staat is. Zijn passie voor de gitaar deelt hij niet slechts met zijn huidige bandleden Coen Molenaar (toetsen), David de Marez Oyens (bas) en Marijn van den Berg (drums), maar bovenal al jarenlang met zijn wereldwijde publiek. 

Hansje Ravesteijn is een Nederlandse en rasechte Amsterdamse artieste. Zij bleek al van jongs af aan vele artistieke talenten te hebben. Kleine en grote produkties in binnen en buitenland kwamen op haar carriërepad. Hansje werkte als danseres, fotomodel, actrice, presentatrice, zangeres en schilderes.

Zo maakte ze faam in de Nederlandse rockopera Hair, 50 Woman Lipstick Show, Godspell, Ik Jan Cremer e.a.

Ook was ze vaak te zien bij de Johnny en Rijk Show, speelde in films als Wat zien ik, Niets aan de hand en Op dood spoor.

Eind jaren 70 werd ze door de Nederlandse Telegraaflezers gekozen als de Nederlandse Blondie, en scoorde ze internationaal hits als Automobile, Slippin into love, Silex Pistole Pieuw Pieuw e.a.

Hansjes repertoire is heel gevarieerd, van Rock 'n Roll, chansons, opera en Nederlands-talig tot natuurlijk  Amsterdams. Humor, improvisatie en het betrekken van het publiek zijn belangrijk in haar optredens. Hansje laat de zaal lachen en huilen, meezingen of op de tafels dansen. Wat ze ook doet, ze laat altijd een onuitwisbare indruk achter!

Hansje Ravesteijn is een echte buhne beest, die het publiek weet te ontroeren en te entertainen. Met name haar Amsterdamse cabaretavonden in de Casa Blanca zijn een groot succes.

Ook leerde het Nederlandse publiek haar weer opnieuw kennen bij The Voice of Holland Senior, waar ze het prachtige Telkens Weer van Willeke Alberti vertolkte.

Nogmaals, deze prachtige duizendpoot staat garant voor een onvervalst heerlijke amusementsavond, een echte aanrader!